toni-golf

Terve vaan kaikille, nimeni on tosiaan Tuomas Vasanen. Tavoiteenani olisi päästä tekemään uraa ammattilaisgolffarina, johon olen tähdännyt nytten kovasti noin 4 vuoden ajan. Ikää on tällä hetkellä kertynyt 19 vuotta, ja händäri pyörii siellä +2 paikkeilla.

Golffin aloitin isän ohjauksella 8 vuotiaana, ja siitä lähtien on sitä tullut pelattua melko reippaasti lähes jokaisena kesänä. Isäni on myöskin innokas golffari, ja hän on varsinkin alussa vienyt minua paljon kentälle pelaamaan ja harjoittelemaan. Nyt kun olen saanut oman auton käyttööni, olen pystynyt vielä vapaammin menemään erityisesti harjoittelemaan, jonka ansiosta tuntuukin, että olen kehittynyt todella reippaasti tässä viimeisen vuoden aikana.

Nyt talven aikana tarkoituksenani on matkata useamman kerran Espanjaan treenaamaan ja pitämään taitoja yllä. Olen yleensä ainakin kerran talvella käynyt jossain lämpimässä pelaamassa, mutta tämä talvi on ensimmäinen jolloin menen sinne oikein kunnon tavoitteet mielessä. Ensi vuodesta tulee minulle todella tärkeä, ja sillä on suuri merkitys myöskin jatkon kannalta. Jos saan paikan Finnish Tourille, voi se tarkoittaa menestystä. Jos paikka jää saamatta, on se iso isku haaveilleni, ja laittaisi minut oikeasit miettimään tarkkaan, miten tästä mentäisiin eteenpäin.

En kuitenkaan halua joutua sitä pohtimaan, jonka takia aijon antaa kaikkeni tuon paikan saamiseksi. Se ei tule olemaan helppoa, mutta uskon että olen siihen kykeneväinen ja pystyn sen saavuttamaan jos jaksan vaan treenata ja harjoitella oikein ja ahkerasti.

Ensi vuosi on tärkeä, joten pitäkää minulle peukkuja pystyssä. Toivottavasti ovet ammattilaisten maailman avautuisivat minulle ensi vuonna ainakin raolleen, ja sitten seuraavina vuosina ihan kunnolla.

Terveisin, Tuomas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *