Yhä useampi suomalainen on siirtynyt nettiin etsiessään uutta kumppania, ja netin erilaiset deittailupalstat elävätkin kulta-aikaansa. Tämä muutos saa kuitenkin useat hämilleen, sillä deittailu ei toimi aivan samoin säännöin netissä kuin se toimii baareissa ja yökerhoissa.

Marika pitää nettideittailuun keskittynyttä sivustoa osoitteessa https://deittisivustoja.com. Marika on lupautunut kertomaan meille joitakin vinkkejä, joiden avulla alotitelijat voivat päästä suoraan sisään nettideittailun maailmaan.

Nettideittailun Kikat

Kuten alussa jo mainittiin, on netissä tapahtuva deittailu hieman erilaista kuin perinteinen treffailu. Netissä joutuu tekemään joitakin asioita hyvinkin erilailla, ja profiilin merkitys on erittäin suuri alkuun pääsemisessä.

Siinä missä ulkona kiinnostus toista kohtaan alkaa lähes aina ulkonäön perusteella, joutuu netissä ottamaan huomioon muitakin asioita. Profiilista mahdollisesti kiinnostunut kumppani näkee nopeasti monta tärkeää asiaa, joita ei yleensä saa selville kuin vasta ensimmäisillä tai toisilla treffeillä ulkomaailmassa.

nettideittailu

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö ulkonäöllä ja erityisesti profiilikuvalla olisi väliä. Profiilikuva on eräs tärkeimmistä asioista netissä, sillä sen avulla annetaan se tärkeä ensivaikutelma, joka muodostuu sekunnissa. Vaikka et olisikaan adonis tai mallinnäköinen, voit oikealla profiilikuvan luonnilla parantaa onnistumisen todennäköisyyksiä huomattavasti, ottamalla huomioon ainakin seuraavat tekijät.

Ilme

Ihmisten viehättävyyttä on tutkittu melko paljon, ja nykyään tämä tutkimus on keskittynyt paljon myöskin nettideittien maailmaan. Millainen ilme olisi paras profiilikuvassa, jos halutaan maksimoida yhteydenottojen määrä?

Naisilla vastaus on erittäin selkeä. Iloinen ja avoin hymy on kaikkein viehättävin ilme kuvassa, lähes kaikkien miesten mielestä. Naisten kannattakin aina hymyillä profiilikuvassa, jos haluavat tehdä itsestään mahdollisimman viehättävän.

Miehillä asia ei aina ole niin yksinkertainen. Monet naiset pitävät kyllä hymyä viehättävänä, mutta osa pitää neutraalimpaa ilmettä salaperäisempänä ja mielenkiintoa herättävänä. Se, kumpi näistä on parempi, vaikuttaa liittyvän jonkin verran yleisiin kasvonpiirteisiin. Mitä maskuliinisemmat kasvot ja vartalo sinulla on, sitä enemmän neutraali, salaperäinen ilme vaikuttaa vetoavan naisiin.

Hieman pehmeämmät piirteet omaavien misten kannattaa taas sitten hymyillä mielummin, ja antaa lämpimämpi kuva itsestään.

Kuvan tausta

Profiilikuvan taustat vaihtelevat hyvin paljon, ja vaikuttavat yllättävän paljon kuvan tulkintaan.

Ensimmäinen valinta tulee sen suhteen, ollaanko kuvassa yksin vai jossakin seurassa. Lähes aina kannattaa valita kuva, jossa ollaan yksin, ellei ole todella selvää kuka kuvassa olevista henkilöistä sinä olet.

Mielenkiintoisena poikkeuksena voidaan kuitenkin miesten osalta kertoa, että kuva jossa olet naisten ympäröimänä tuntuu jostakin syystä olevan erittäin tehokas keino saamaan vastauksia. Jos sinulla on siis kuva, jossa olet edustavana ja naisten ympäröimänä, kannattaa sitä kokeilla profiilikuvana jos olet alle 30 -vuotias. Vanhempien kannattaa kokeilla sitä omalla vastuulla.

Naisten kannattaa vältellä kuvia, jossa ollaan tyttöporukalla. Jos mies joutuu arvailemaan kuka olet, olettavat monet usein että olet salannut henkilöllisyytesi tarkoituksella. Tee siis aina selväksi, kuka olet!

Mieluiten kannattaa myös valita kuvia, jotka paljastavat jotakin henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Jos tykkäät vaeltaa, laita kuva jossa olet luonnon keskellä. Jos tykkäät bilettää, bilekuva voi auttaa sinua saamaan yhteydenottoja samoista asioista pitäviltä ihmisiltä.

Kylpyhuoneessa otetut selfiet ovat yleensä huono valinta. Mielummin kannattaa laittaa kuva, joka on hieman persoonallisempi, ja kertoo jonkinlaisen tarinan sinusta.

Profiilin täyttö

On kaksi päätapaa täyttää profiili, jakava tai kaiken hyväksyvä.

Eräs keino on laittaa paljon tietoa itsestään, ja sellaista joka jakaa voimakkaasti mielipiteitä. Näin olleen saat todennäköisesti vähemmän yhteydenottoja, mutta yhteyttä ottavat ovat paremmin samalla aallonpituudella sinun kanssasi.

Toisaalta voit jättää tiukat väitökset ja asiat pois, jolloin et aja pois niin monia mahdollisia kumppaneja. Tällöin kuitenkin joudut useammin kohtaamaan ihmisiä, joiden mielipiteet voivat olla hyvin erilaisia sinun kanssasi.

Kumpikin keino toimii, ja valinta on aivan vapaasti sinun käsissäsi.

Jos haluat lukea lisää vinkkejä, kurkkaa sivujani jotka oli siis osoitteessa deittisivustoja.com. Olen lisännyt sinne artikkeleja, jotka kertovat ohjeita nettideittailusta, arvostelua eri deittisivustoista ja hyviä vinkkejä.

Lue lisää, ja laita kommenttia jos on jotakin kysyttävää.

Kiitos!

Marika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *